luni, 29 iunie 2009

analiza campaniei lui Obama

Daca sunteti interesati de ce inseamna o campanie de marketing perfecta si mai ales cu succes va invit sa aruncati o privire pe urmatorul slideshow.
Unde ai fost cand aveam nevoie de tine? Dar nu conteaza, vei fi acum la prezentare
Enjoy!

inspiratie nocturna

publicitatea e ca şi femeia, nu doar că trebuie să îi faci ceva frumos, trebuie să îi placă şi ei şi mai ales ca prietenele ei să fie geloase că ele nu au primit aşa ceva.

luni, 22 iunie 2009

ACAT


1.1. din cauza vremii nefavorabile nu a fost posibil....UnDone

propunere3

si cand iti vine atunci nu te mai poti opri

propunere2

sâmbătă, 20 iunie 2009

vineri, 19 iunie 2009

joi, 18 iunie 2009

Doy Doy


Germany's biggest kebab.

A-3-a zi a fost pauza.

marți, 16 iunie 2009

the united church of canada


www.wondercafe.ca

a 2-a zi

ray-ban and 2 guys

pentr ca cei de la ray ban tot timpul au avut ceva ciudat pentru a-si promova ochelarii, astazi am gasit cateva video-uri cu niste baieti care fac niste lucruri uimitoare. De fapt cel mai tare e acela care prinde ochelarii fara mainile, celalalt cu galeata mi se pare cam plictisitor.



Obama dancig

si Obama stie dansa, ba chiar stie dansa bine!

He got the moves:))

tricou de zi


imi place aceasta idee de tricou, tot timpul am prostul obicei de a ma uita ce scrie pe tricourile oamenilor pe strada sau sa imi aleg tricourile dupa ce scrie pe ele.
oamenii isi aleg tricourile zilnice dupa sentimentul pe care il traiesc?

duminică, 14 iunie 2009

Comunitatea profesionistilor in marketing-SMARK

And the Capi fo tutti capi and the others with him presents you SMARK







Leader Clothing Store: T-shirt Calendar

Portfolio Night 7



Portofoliu de noapte este o seara, unde mii de art directorilor şi copywriters vin împreună, pentru a se întâlni faţă-în-faţă cu directorii de creatie de renume, a face contacte şi a obţine sfaturi cu privire la modul portofoliilor lor de a face mai bine.

Deobicei cel mai greu de a ajunge la acsti creativi directori sunt secretarele care "hold up a minute" sau "do you have an appoinment?", etc.

vineri, 12 iunie 2009

new divide

tot timpul baietii de la LP au avut ceva nou cand lansau un album sau un video, de la japan design, toy design, graffiti, skate style pana la cu totul clasic. eu unul eram fascinat tot timpul de ei, chiar daca erau comerciali (ceea ce e adevarat) dar acum cu noul lor videoclip pentru filmul Transformers au ajuns la un total alt nivel. se vede ca Mr Hahn foloseste foarte mult tehnologia si crede-ma ca atunci cand el face ceva, o simte si stie cum trebuie sa o faca (de la muzica pana la videoclipuri) pentru ca e in trupa si cunoaste sentimentele si emotiile care sunt traite acele momente. Acum au lansat noul videoclip New Divide.
Mie unul imi place, dar asta nu inseamna ca e faina.

Linkin Park – “New Divide”

miercuri, 10 iunie 2009

shooting season 1

toti vrem la un moment dat sa excelam in ceea ce facem, sportivii isi cresc ritmul de antrenament, scriitori citesc mai multe carti, inginerii fac mai multe calcule, agentii de vanzari studiaza despre psihologia vanzarii si a clientului, etc. Eu am zis ca vreau sa ma apucat de imortalizat momentele din viata pentru a-mi dezvolta latura de creatie, asa ca m-am apucat de shooting. Si cum am avut o ocazie care era imposibil de ratat, asa ca...tadaaaammmmm....














sticker


idee de sticker

joi, 4 iunie 2009

am o veste buna si una rea

-Am o veste buna si una rea. Cu care vrei sa incep?
-Incepe cu vestea buna.
-Vestea buna e ca am o veste rea.