miercuri, 24 septembrie 2008

Luati-va o casa...sau doua...sau trei...



Creative Director: Robert Tiderle
Art Directors: Dan Samoila si Rares Dumitrel
Account Director: Ionut Tache
Regizor: Razvan Marculescu
DOP: Alessandro Feira Chios
Producatori: Stefan Angheluta si Vlad Caprarescu
Casa de productie: Smart Film

Nu vreau sa va mint si nici sa vin cu alte abureli la voi dar prima mea parere muritoare a fost "bani aruncati pe geam". Nu vreau sa fiu pesimist si nici sa fiu rautacios dar o banca ca si CEC si-ar fi putut exprima mai mult decat "luati-va o camera..doua...sau chiar trei! Hai ca se poate"
Atingem o vreme mai nasoala, atingem o Vama Veche, atingem o padure....si....si vin lupii care is deja satui de astealalte "animale" ca le ocupa locul lor..."hai bha...take a room".....Traducerea traditionala a americanilor "take a room=luati-va o camera"....
Poate ar fi reusit daca nu s-ar fi atins de "take a room" si ar fi lasat doar pe ei doi pe plaja si cu cortul....cred ca ar fi fost mai interesant...focul care incepe sa isi piarda din "putere"...vantul care e tot mai tare...bratele puternice care strang in brate fiinta sensibila...si se uita cu ochii semi inchisi catre mare si soarele cum rasare/apune (tot una e) si cortul e dus de vant....simplu si la obiect cu un simplu comentariu "te multumesti cu un cort?"....Asa as fi facut eu! Dar daca este banu...atunci cu cat mai multe cadre si cat mai multe locatii...animale vorbitoare...si un copy/paste pur din usa...si iaca-ta ca putem fi si noi americani cu muzica noastra romaneasca!
Hai ca se poate si mai mult!

Niciun comentariu: