luni, 19 ianuarie 2009

moartea...ca mod de promovare

poate daca heath asta nu mureau filmul nu avea asa un succes mare, poate daca nu era el joker nu avea deloc succesul care l-a avut. nu am fost foarte interesat de batman dar am ajuns din greseala anu trecut la film si am ramas placut impresionat de prestatia "mortului". rasul, sadismul din ochi, miscarile de nebun iti dadeau aceea palpitatie in inima de iti era frica sa te intorci ca poate e in spatele rau aruncandu-si popcorn in gura si cu cealalta mana se joaca cu cutitul.
oare moartea lui heath a avut promovarea puternica din cauza ca el nu a reusit sa o duca pana la capat? oare a ajutat la banutii castigati din film moartea lui heath? sunt sigur ca da. Deja a ajuns si moartea un mod de promovare, kennedy a fost mult mai iubit dupa ce a fost impuscat, printesa diana a fost mult mai televizata cand a avut accident, maica tereza a avut un impact mult mai mare in societate dupa ce a murit.
Moartea un alt rol in marketing:)....ce ar fi daca ti-ai inscena moartea si toti ar sti ca ai murit, oare blogul tau va avea un trafic si un succes mai mare?:))....prea mult joker a fost azi:))
nu muriti, traiti sa iubiti, traiti sa fiti invidiati, traiti sa aratati ca voi puteti face ceva:)...traiti ca sa fiti de la foarte bine in sus si sa faceti sa fie bine:)

Niciun comentariu: