luni, 19 ianuarie 2009

originalitatea de azi

-de originalitate ai nevoie in fiecare zi cand esti la lucru
de ce? pentru ca orice ai face, oriunde unde ai fi la lucru, orice ai incerca sa faci trebuie sa fii original ca sa ajungi intr-un punct unde ai vrea!
-de originalitate ai nevoie cand esti pe terenu de sport
chiar daca nu esti destul de bun, chiar daca nu stii sa manuiesti mingea sau orice ar fi, dar prin originalitate poti atrage multi ochi, poti aplaudat pentru ca nu esti talentat, dar poti fi aplaudat pentru ca ai facut ceva ce nu multi au reusit
-de originalitate ai nevoie cand esti la scoala
chiar daca nu dai de foarte multe ori la scoala(ca si mine) si nu stii cum sa intri la examen, trebuie sa fii putin original sa stii cum sa vorbesti cu profesorul, sa stii sa il impresionezi, sa stii sa ii atragi atentia prin sarmul si farmecul tau. Atunci deja ai intrat la examen si de atunci incolo treaba e rezolvata. Fii original/a in felul cum prezinti situatia profesorului!
-de originalite ai nevoie cand...(acum puteti sa dati cu pietre)...vrei sa cunosti o persoana de sex opus
mai multe aici nu ar trebui sa iti spun pentru ca depinde de tine...fii original
originalitatea e un lucru important in viata de zi cu zi, foloseste-ti imaginatia si fii original in tot ce faci! vei fi acolo unde iti va fi locul, vei fi acolo unde trebuie sa ajungi!

concluzie: dimineata la cafea se pun 2 cuburi de zahar, un strop de lapte si o piatra de originalitate, seara la paharul de lapte si biscuiti se pune o strofa de originalitate!

p.s.: stiu ca nu am zis prea multe chestii care sa te ajute! dar macar sper ca ti-am bagat in cap ideea cu sa fii original in fiecare zi!

Niciun comentariu: