joi, 12 februarie 2009

o lista de mess

Dupa un mic joc cu Sasha am revenit la birou si ca si orice om "normal" deschid fereastra de messenger si ma uit peste avatare si statusurile oamenilor de la mine din lista. Insa lista mea azi parca e mai colorata ca niciodata, cand cineva citeaza pe L. N. A. si W. C. altul se lauda cu noua creatie al lui, un nou articol copiat de pe ceva site general sau comun si interesandu-se de parerea altora intr-un mod cat mai straniu si lipsit de originalitate. Pe cand altii sunt ocupati sau nu sunt la masa/birou/ altul se plange de ploaia de afara care pe majoritatea ii trimite acasa de la lucru sau nici macar nu ii ridica din pat. Dar cea mai ciudata combinatie o gasesc undeva la mijloc unde cineva isi aminteste tatal mort (odihneasca-se in pace) si alta exact sub ea se bucura de ziua aceasta frumoasa postand si o piesa. De fapt pentru ca ele doua mi-au atras atentia am scris pe blog acest post si diferenta dintre oameni, diferenta de culturi si arta si toti fiind intr-un singur loc. Cat de usor ne putem intalni intr-un loc fara nici un punct comun sau un interes comun, logic ambii sunt intr-o camera doar ca una e suparata si alta e fericita, nu se vad, nu se cunosc dar exista.
Cred ca Dumnezeu e ca si noi. Noi suntem creatiile lui, are o lista de messenger unde sunt cei care vor sa se arate(available) sau incearca sa atraga atentia prin anumite statusuri fara sa intre in discutie cu el(din cauza egoismului, din cauza fricii, din cauza rusinii)-"ma simt asa de rau..../nu vreau sa vorbesc cu nimeni.../lasa-ma in pace.../wtf with this world....f### everything..." si lista ar putea continua. Sunt cei care sunt available si discuta zilnic cu el, unii chiar pun si poze cu el sa se mandreasca la altii. Altii nici nu vor sa fie vazuti dar exista (invisible) dar ce folos? Am inceput sa zambesc cand mi-am imaginat lista de messenger al lui Dumnezeu. Oare el ce avatar ar avea? Cat de des ar fi ideal? Dar daca tu ai fi la ignore la El sau pe invisible....nasol atunci rau de tot.
Si pana la urma toti suntem intr-un loc dar de fapt nu suntem, toti stim ca existam dar nu ne cunoastem, toti facem aceleasi lucruri dar nu avem nimic in comun.....dar ce folos?

PS: iertare celor care intra pe acest blog in interes de advertising si marketing dar azi acesta e marketingul vostru, poate o idee de o noua campanie, poate un nou brief sau pur si simplu o idee buna pentru urmatorul client.

Niciun comentariu: