marți, 19 mai 2009

cel mai frumos


acum cand stau inaintea unui examen(de fapt o restanta, ca pana la urma nu se poate sa fii student si sa nu ai restante) dupa o zi de graduare si o seara de party imi vine in minte aceea amintire de cel mai frumos lucru trait de pana acum....tin minte foarte bine ziua si locul
se facea ca era marti seara intr-o luna din iulie, o zi splendida dar mai mult decat o zi era noaptea...am ajuns la mare...exact ca in piesele celor de la Vama Veche cand idolatrizau plaja si marea...noaptea ora 23:00 cand nimeni nu mai era pe plaja doar noi si marea....si te dezbraci de hainele de care nu mai ai nevoie pentru a putea inota in mare...si te arunci in larg fara sa te mai gandesti la trecut sau viitor...traiesti prezentul....
si ce poate fi mai minunat decat marea calda, plaja cu care iti impreunezi picioarele si lasi urme, cu cerul senin plin de stele si o minge de argint...chiar daca as fi cel mai creativ poet din lume nu cred ca as putea gasi cuvintele necesare pentru a explica acel sentiment trait. A fost ceva fara cuvinte, doar viata.
Acesta a fost cel mai frumos moment din viata mea, mai frumos decat tine, mai frumos decat absolvirea, mai frumos decat prima dragoste, mai frumos decat primul salar sau prima creatie.

P.S. stiu ca nu are nimic de-aface cu publicitatea dar ma gandeam ca daca tot scrie la banner"si altele" as putea sa fiu putin transparent cu voi.

Niciun comentariu: