sâmbătă, 7 martie 2009

ai uitat sa ii cumperi flori, fraiere




Bha cum poti face asa ceva, sa uiti sa ii cumperi flori. Desi stiu ca in ziua de azi florile nu mai au o semnificatie asa de mare(houuuuu.....stati baietilor care credeti ca toate fetele is materialiste si fetelor care credeti ca toti baietii sunt boi.....opriti-va) dar totusi ar fi trebuit macar sa te opresti in coltul blocului si sa cumperi de la taranul ala buchetul ala de ghiocei cu 3 lei legatura(crede-ma ca o vei impresiona;) ). Dar stiu ca ceva mai maret decat florile sunt scrisorile care niciodata nu se vor demoda. Plus ca mi-a zis cineva de parte feminina acest lucru si stiti si voi cum e sa mai ascultati cate o parere din cealala lume...
Dar cum e cu razbunarea la femei?Ooooooo.....mai bine sa nu aveti de-aface cu asa ceva ca a iesi cu scandal. Been there, done that. It's shittie.
Era la un film...daca tin minte si acuma bine, X-men 2 cand un colonel explica (nu mai imi aduc foarte bine aminte dar sper ca poate o sa il updatez corect)razbunarea unei femei ca "furia unei femei dispretuite nici iadul nu il poate egala".
Acuma nu vreau sa crezi draga mea cititoare ca ma leg de tine, ca am ceva cu tine. Deloc. Esti o fiinta minunata si complicata dar in acelas timp simpla si prea frumoasa sa traiesti pe pamant cu noi baietii. Dar nici pe voi nu va uit dragii mei cititori care stati noptile intregi sa incercati sa o faceti sa se simta tot mai bine si sa ii aduceti un zambet pe buze, sa va simtiti barbati cand sunteti langa ea si sa va mandriti cu poza ei colegilor de fotbal.
Revenim la razbunarea femeilor!
ce poate fi mai rau decat razbunarea unei femei?

Niciun comentariu: